Jackor och passform.

17 mars 2019 kl 09:27 i Okategoriserade av trollskogen

Jacka: Modell advance herr storlek S.
Henrik:
Jag: 175 cm
Kommentar: foto inför Stävie trail idag där det nästan var lite varmt att springa med jacka (7 grader).
Jackan är stl M, advance, dam.
Malou:
Jag: 165 cm
Enligt tabellen skulle jackan passa, men jag tycker den är för tight och har därför inte använt den alls.
Jacka Advance, stl. M, Herr
Tom:
Jag tycker att den passar fint, men är precis i minsta laget. Men om armarna skulle ha varit 1 cm längre skulle jackan varit för liten, då jag inte hade fått ut tummen genom hålet längst ner på armen. Jag är 184 cm lång. Jag sprang förra helgen ett lopp med två funktions-tröjor under och det gick fint 5 grader och regn.
Jacka: Performance, stl. L, Herr
Anders:
Jag köpte en storlek L, Performance och den var rymlig även för mig som har lite mage. Är 175 cm lång. Den som vill ha en mer slimmad modell kan förmodligen köpa en M. Personligen vill jag hellre ha en jacka som är lång och man får plats med ett eller två lager under för cykling och skidåkning.
Är helnöjd med jackan, både form och kvalitet. Kommer även att använda den som vindjacka vid vandring.