Åtgärdat Mail-PROBLEM

13 september 2018 kl 19:17 i Okategoriserade av trollskogen

Vi har nu fått alla mail, så inga mail är borta. Välkomna att använda info och trojor-mailen som vanligt. Vi jobbar på att svara på de mail som kommit fram NU. Hälsningar Styrelsen. Sedan ska det göras en behovsinventering av hemsidan. Vad skulle göra att hemsidan blev intressantare? Maila gärna info@se.veganrunners.org med era förslag.

Tyvärr så har vi problem att mailen inte kommer fram till oss. Vi tittar på en lösning. Detta kommer försena beställningen av jackorna. Ni som skickat mail till trojor@se.veganrunners.org eller info@se.veganrunners.org kan skicka till malouvrik@gmail.com istället. Den 17:e skickas jack och tröjbeställningen in. Hoppas vi fått fram mailen tills dess.

Beklagar detta. Hälsningar Tom