Marcus sprang Paris Maraton

19 april 2010 kl 13:40 i Okategoriserade av

Den 11 april sprang vår medlem Marcus Paris Maraton.

- Det var min första mara och det var verkligen superkul! Perfekt väder (ca 12 grader och sol), trevlig publik och mycket underhållning längs med banan i form av både musik och sevärdheter. Att starta tillsammans med 30.000 andra vid Triumfbågen på Champs-Élysées var en häftig känsla!

- Själva springandet gick bra. Jag hade dragits med en lågintensiv förkylning i nästan två veckor före loppet, så jag tog det rätt mycket lugnare än tänkt vilket också gjorde loppet behagligare. Jag hade lite problem med en fot som jag inte riktigt kunde lyfta ordentligt av nån konstig anledning mellan km 27 och 28, men sen släppte det. Sen var man ju rejält stum i benen de sista 7 kilometrarna eller så, men det är ju ändå rätt långt så det får man räkna med… På slutet kunde man få sig en mugg vin om man behövde piggas upp, men jag avstod :-)

- Tiden blev 4.05.47. Att gå i mål med känslan att man klarat sin första maraton var helt otroligt. Jag rekommenderar alla att ge sig på den här distansen någon gång. Det kräver en hel del träning, men det är det värt! Jag kan också rekommendera Paris maraton som en kul mara att springa!